Integrative Kindertagesstätte der Stadt Unkel

!! Wichtige Mitteilung !!

Liebe Eltern,

Nach der aktuellen Information des Landesamts für Soziales, Jugend und Versorgung vom gestrigen Abend bleibt die Integrative Kindertagesstätte der Stadt Unkel von Montag, dem 16.03.2020 bis 17.04.2020 vorläufig geschlossen.

Eltern, die in Berufen arbeiten, welche für die Aufrechterhaltung der öffentlichen Ordnung und Grundversorgung wichtig sind – wie Mediziner, Krankenschwestern, Pfleger, Polizisten, Rettungssanitäter, Feuerwehrleute und Berufe der Daseinsversorgung-, die keine Betreuung organisieren können, können sich am Montag, den 16.03. 2020 telefonisch mit Angabe ihres Berufes in der Kindertagesstätte melden. Wir werden dann am Montag eine Notbetreuung organisieren. Dies ist eine Notfallbetreuung, zum Schutze aller sind alle angehalten ihre Kinder anderweitig zu betreuen.

Alles Gute und bleiben Sie gesund

Silvia Hummerich-Holderer

Diese Information und das Schreiben des Landesjugendamtes ffinden Sie auf unserer Homepage.

Sevgili veliler,

Dün akşam, Devlet Sosyal, Gençlik ve Bakım Dairesi'nden alınan son bilgilere göre, Unkel şehrimizin Bütünleştirici Gündüz Bakım Merkezi (Kindertagesstätte) 16 Mart 2020 Pazartesi - 17 Nisan 2020 Cuma tarihleri arasında geçici olarak kapalı olacaktır.

Kamu düzeni ve temel hizmetlerin bakımı için önemli olan mesleklerde (doktorlar, hemşireler, polis memurları, sağlık görevlileri, itfaiyeciler vb meslekler) çalısan ve çocuk bakımını organize edemeyen veliler, pazartesi günü (16.03.2020) telefon ile arayip gündüz bakım merkezimize rapor verebilirler. Bu konu ile alakalı pazartesi günü acil bakım organize edecegiz. Bu acil bakım sadece belirtigimiz meslek grupları için geçerlidir.

Hepinize saglıklı günler diliyorum

Silvia Hummerich-Holderer

(Bu yazımızı ve Devlet Sosyal, Gençlik ve Bakım Dairesi'nden gelen bilgiyi Internet sayfamızda bulabilirsiniz.)